Нові проекти

Гільберг Тетяна Георгіївна пройшла відбір і взяла участь у проекті «Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок» у форматі тижневого стажування, організаторами якого є Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Інформатики (WSInf), Лодзь, Польща та Центром Європейських Фондів  (BFE).

У рамках даного проекту учасники отримали знання з тем:
ü  Трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі.
ü  Проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу.
ü  Практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності.
ü  Робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів.

ü  По завершенню стажування учасники отримали офіційний сертифікат про отримання післядипломної освіти.

  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обговорення матеріалів конфереції

Географія, Пізінаємо світ, 6 клас