Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення якості освіти

Кафедра теорії та методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти інформує про проведення 9 жовтня 2015 року науково-практичної Інтернет-конференції на тему«Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення якості освіти»
Календар конференції:
03 червня – 15 вересня 2015 р. – подача заявок (додаток 1) та матеріалів на конференцію (додаток 2);
16 – 30 вересня 2015 р. – обговорення у спільноті «Реформа освіти-наше бачення» викладених для перегляду у хмарних сервісах статей;
01–08 жовтня 2015 р. – формування електронного збірника статей;
09 жовтня 2015 р. – підсумкове онлайн-засідання конференції у вигляді вебінару у віртуальній кімнаті http://aconnect.hoippo.km.ua:8080/conf

Для участі у конференції просимо надіслати заявки згідно з додатком 1 на електронну адресу vitaliy.rebryna@gmail.com Слід обов’язково вказати тему листа «Конференція з ІКТ».

Статті, тези, презентації, відеовиступи слід викладати у власних хмарних сервісах (наприклад, служба Диск на google.com.ua або у власній папці на ресурсі onedrive.com). До папки з файлами слід надати доступ «Для перегляду».

За результатами конференції буде сформований електронний збірник із наступним розміщенням матеріалів у загальному доступі на сайті Хмельницького ОІППО за адресою 
http://hoippo.km.ua/index.php?name=content&op=view&id=53

За бажанням учасників конференції статті оформлені з дотриманням усіх вимог (додаток 2), можуть бути опубліковані в науковому збірнику інституту. Для авторів, що не мають наукового ступеня, до рукопису статті потрібно додати рецензію. Вартість публікації матеріалів учасників конференції буде визначена по завершенні конференції. Оплата буде здійснюватися після включення статті до друку, про що Вам буде повідомлено на електронну адресу. 
Наукові статті для друкованого збірника потрібно надсилати за адресою viktorburyak1955@gmail.com з поміткою «Конференція з ІКТ».

Інформаційний лист

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обговорення матеріалів конфереції

Географія, Пізінаємо світ, 6 клас