Проект "Нова українська школа"

        З 2 по 11 вересня 2016 року в м. Сулеювек (республіка Польща) проходив семінар для українських авторів програмової основи Нової української школи у якому взяли участь викладачі кафедри природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького ОІППО Гільберг Тетяна та Павич Ніна.
     Проект «Нова українська школа» має на меті налагодження системної партнерської співпраці для підтримки сталого адміністративно-територіального розвитку України та прийняття рішень, спрямованих на покращення якості освіти. Рішення в рамках Проекту будуть охоплювати впровадження змін у зміст української освіти, а саме створення нової концепції держстандарту, надання системного доступу до об’єктивної інформації про освітню реформу та розвиток потенціалу в галузі управління освітою та організації громадянського суспільства.
    Координаторами проекту «Нова українська школа» є Центр розвитку освіти Республіки Польща та Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Проект фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
      Учасники семінару зустрілися з групою авторів польської програмової основи та провели консультації в предметних групах. Відбулося обговорення та аналіз викликів, з якими стикнулися автори програмової основи під час створення засадничого документу та його впровадження. Під час занять автори держстандарту удосконалили навички дидактичної транспозиції, використання операційних дієслів, оцінки часу і визначення умов реалізації вимог.  
  

 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обговорення матеріалів конфереції

Географія, Пізінаємо світ, 6 клас