Підготовка до мультитесту 2022

Вебінари iLearn повертаються у новому форматі, аби кожен зміг підготуватися до НМТ так, щоб вже у липні скласти його на максимально високий бал 🔥  
Вже за тиждень розпочнуться щоденні заняття з математики,  української мови та історії України, які проводитимуть наші досвідчені експерти-предметники 😎

І ще одна суперновина! Зовсім скоро на платформі стане доступним і тренажер мультитесту, за допомогою якого кожен зможе спробувати свої сили 💪 Тож stay tuned!

❗👉 Підписуйтесь на Instagram та YouTube iLearn, щоб не пропустити анонси! Безкоштовна підготовка українських  випускників до НМТ-2022 проходить за підтримки UNICEF Ukraine.
Перейти на сайт - https://ilearn.org.ua/

Перший вебінар відбудеться вже сьогодні о 17:00 🗓 Разом із заступницею директора УЦОЯО Тетяною Вакуленко поговоримо про особливості цьогорічної вступної кампанії та мультипредметного тесту. Подія вже запланована — тож швиденько переходьте за лінком нижче.
https://www.youtube.com/watch?v=-jLPi-jqFnM

А вже у цю п'ятницю Єгор Стадний на своєму вебінарі дасть покрокову інструкцію з написання мотиваційного листа!️ Під час ефіру ви дізнаєтеся:

- Що таке мотиваційний лист?
- Навіщо він потрібен?
- А головне - як зробити його таким, що запам'ятовується?.

Долучайтеся!
https://www.youtube.com/watch?v=54eAzvtOSeo

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Обговорення матеріалів конфереції